AQUA CARPATICA

Aqua Carpatica

A fost dragoste la prima ginire. E vorba despre Aqua Carpatica, cea mai fresh investitie a lui Jean Valvis, omul din spatele brandului Domeniile Samburesti in care a investit 1,2 milioane de euro. Si in apa asta a bagat tot cam atat. “Estimam un volum de vanzari de aproximativ 40 milioane litri in anul urmator si o cota de piata de aproximativ 10% in urmatorii doi ani pentru Aqua Carpatica”, zice Valvis.

Vrajeala sta cam asa, Aqua Carpatica, este atestata ca fiind cea mai pura apa din lume, suna enorm, nu? Timp de 5 ani zacamantul de apa minerala naturala Paltinis, din Tara Dornelor a fost verificat si rasverificat ca intr-un final sa fie declarat singurul izvor de apa minerala din lume cu un continut de nitrati zero. Desi pe sticla de apa plata Aqua Carpatica scrie frumos “Nitratii – 0,8 mg/l”, o am aici langa mine. Pai suntem zero nitrati sau nu mai suntem. Acum sa fim seriosi, eu habar n-aveam ce e ala un nitarat in apa mea pana ieri, sunt omul care bea cu pofta apa de la qiuveta vorba lu Raku. Update: Aqua Carpatica si-a luat-o de la CNA! Doar minerala e pe zero cu nitratii astia blestemati.

Pe mine m-a cucerit designul sticlei, cel putin al celei de apa plata. Patrat, pimpin, estetic cu o nota de eleganta si simplitate forte de zici ca bei dintr-o sticla de parfum. In fond, e apa. N-ai cum sa o vinzi decat prin marketing bun, concurezi intr-una dintre cele mai penale industrii din lume si vinzi ce ne-a dat Dumnezeu la liber in toti muntii, trebuie sa bagi o imagine fresh pe interval.

Aqua Carpatica va concura cu fratele Evian, care in opinia mea e mort in Romania, noi cei care realizam ca, repet, e doar apa si nu vom plati nicioadata atat pe ea. Sticla de Aqua Carpatica costa pana in 2 lei si momentan e doar in varianta de 0,5 l. Daca se scumpeste si ajunge cat Evianu imi iau o sticla, o beau si o umplu de la qiuveta pentru ca e intr-un fel sa bei din ea va zic.

A, si inca o chestie, ca sa vedeti ce planuri mari are Valvis, s-a organizat un concurs de bottle design pe theperfectbottle.ro iar premile au fost in cascaval serios, mai precis 45.000 de coco pentru 3 castigatori. Mi-a picat mustata. Carpatica FTW!

5 Comments

  1. E mare “mancatorie” pe piata apelor minerale. CNA nu s-a autosesizat in cazul reclamei Carpatica, a fost sesizata…

  2. exact. a fost sesizata si concluzia ar fi ca trebuie sa specifice ca este apa minerala “carbogazoasa” cea la care se refera… deci nu e nici interzisa, nici schimbata, e pur si simplu completata reclama :)

  3. Dupa ce am vazut reclamele, de-abia astept sa gust …ma roade curiozitatea in legatura cu puritatea acestei ape :).
    Despre sigla, se pare ca a fost desenata de un designer bulgar, care nu ar fi avut in principiu de unde sa stie de vreo alianta. Oricum, e un concurent serios si deja are un procentaj bun din cota de piata, bravo lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *